Onze Missie

Quality Coaching wil een toegevoegde waarde zijn in de begeleiding en opleiding van sporters. We willen ons onderscheiden van andere sportscholen niet door het wiel heruit te vinden, maar door de bestaande, succesvolle methodes zelf goed onder de knie te hebben en deze te integreren in onze eigen trainingswijze. Met dit in het achterhoofd, blijven we onszelf bijscholen en blijven we op zoek naar nieuwe concepten om onze opleiding nog waardevoller te maken naar onze clubs, begeleiders en sporters toe.

Quality Coaching 'does exactly what it says on the tin': de kwaliteit die we aanbieden aan de sportorganisaties waar we mee werken, als ook naar de sporters die we begeleiden, is onze belangrijkste bekomernis. Het is onze doel om een echt kwaliteitslabel te zijn. Dit doen we door de juiste coaches aan te trekken, door met de juiste partners samen te werken en door kwaliteitsvol materiaal te gebruiken. Daarnaast willen we ook een verbinding zijn tussen onze partners en onze klanten (de clubs of spelers) indien dit kan leiden tot een win-win situatie.

Onze Doelstellingen

Bij de oprichting van Quality Coaching zijn er vier duidelijke doelstellingen geformuleerd:

  1. Kwaliteitsvolle sportbegeleiding aanbieden aan sportorganisaties over de duur van één of meerdere jaren. De sporttechnische invulling van de coaching gebeurt in samenspraak met de sportief verantwoordelijke van de organisatie en is in lijn met de visie die organisatie.
  2. Kwaliteitsvolle sportbegeleiding aanbieden aan individuele sporters over de duur van één cyclus of meerdere cycli. De sporttechnische invulling van de coaching is in lijn met de vastgelegde visie van onze organisatie.
  3. Onze klanten helpen bij het uitbouwen van een gezonde, lange termijnvisie en structuur voor een goede werking van de organisatie op sportief en extra-sportief vlak.
  4. Kwaliteitsvolle sportevenementen aanbieden aan onze klantenportfolio.

QUALITY COACHING VZW

Sint-Bavostraat 93

2610 Wilrijk

BTW: BE0568.678.138

info@quality-coaching.be

03/297.25.78

Profielfoto van Tom Boutmans
Tom Boutmans
Voorzitter

tom.boutmans@quality-coaching.be

0473/45.46.03

UEFA - B trainer

Profielfoto van Bjorn Stilten
Bjorn Stilten
Zaakvoerder

bjorn.stilten@quality-coaching.be

0477/20.96.37

UEFA - A trainer
Physical Coach I & II

Profielfoto van Peter Janssens
Peter Janssens
Algemeen Coördinator & Planning

peter.janssens@quality-coaching.be

0495/86.54.20

UEFA - B trainer
TJVO Amateur

Profielfoto van Jerry Jennes
Jerry Jennes
Coördinator Voetbal

jerry.jennes@quality-coaching.be

0473/32.08.48

UEFA - B trainer
Physical Coach I