Antwerpse sportweken

Quality Coaching neemt deel aan de Antwerpse Sportweken. De kampen worden geleid door onze ervaren en gediplomeerde sportleraren. Nieuwe vaardigheden gaan hand in hand met heel veel FUN.

Het exacte programma van de ASW kan u hier raadplegen: Informatie en inschrijvingen ASW.

Zwemmen & Multimove

Duik in de wondere wereld van de kikker Moovie. Hij is gek van bewegen: hij wil zoveel mogelijk lopen, springen, klimmen, glijden, rollen, werpen, .... Maar Moovie zou uiteraard geen kikker zijn als hij niet van water hield. Tijdens dit sportkamp staat een stevige duik in het water dus zeker op de agenda. Dankzij de goede zorgen van de zwemleraars leren we om stap voor stap - of plons voor plons - onze weg te vinden in het water, net zoals Moovie.

Richtleeftijd voor het kamp is 3 tot 8 jaar.

Omnisport

Een gevarieerd aanbod van sport & spel met vooral veel aandacht voor FUN.

Richtleeftijd voor het kamp is 8 tot 14 jaar.

Urban sports

Een kamp voor wie zich graag uitleeft in die grote speeltuin die we ook wel eens 'de stad' durven noemen. Een gevarieerde mix die van activiteiten zorgen dat de deelnemers het beste van zichzelf kunnen geven. BMX, skating, kids-paintball, free-running en zo veel meer staan op het programma. De exact invulling van elk kamp wordt in overleg met Sporting A gedaan in functie van de beschikbare accomodatie en materiaal. Maar geen zorgen, wij zorgen voor een gevarieerd en uitdagend kamp.

Richtleeftijd voor het kamp is 8 tot 14 jaar.

Quality Coaching - Sint Bavostraat 93, 2610 Wilrijk - info@quality-coaching.be - 03/297.25.78