Missie

Quality Coaching wil een toegevoegde waarde zijn in de begeleiding en opleiding van de sporters van onze partners. We willen ons onderscheiden van andere sportscholen niet door het wiel heruit te vinden, maar door de bestaande, succesvolle methodes zelf goed onder de knie te hebben. Met dit in het achterhoofd, blijven we onszelf bijscholen en blijven we op zoek naar nieuwe concepten om onze opleiding nog waardevoller te maken naar onze clubs, begeleiders en sporters toe.

'Quality Coaching does exactly what it says on the tin': de kwaliteit die we aanbieden aan de sportorganisaties waar we mee werken, als ook naar de sporters die we begeleiden, is onze belangrijkste bekomernis. Het is onze doel om een echt kwaliteitslabel te zijn. Dit doen we door de juiste coaches aan te trekken, door met de juiste partners samen te werken en door kwaliteitsvol materiaal te gebruiken. Daarnaast willen we ook een verbinding zijn tussen onze partners indien dit kan leiden tot een win-win situatie.

Activiteiten

Van bij de oprichting van Quality Coaching zijn er vier duidelijke doelstellingen geformuleerd:

1. Kwaliteitsvolle sportbegeleiding aanbieden aan sportorganisaties over de duur van een of meerdere jaren. De sporttechnische invulling van de coaching gebeurt in samenspraak met de sportief verantwoordelijke van de organisatie en is in lijn met de visie van de organisatie.
2. Onze klanten helpen bij het uitbouwen van een gezonde, lange termijnvisie en structuur voor een goede werking van de organisatie op sportief en extra-sportief vlak.
3. Kwaliteitsvolle sportevenementen aanbieden in samenwerking met andere sportorganisaties.

Sportorganisaties die ondersteuning nodig hebben bij een van bovenstaande zaken, kunnen dus bij ons terecht voor het invullen van hun noden.

Particulieren

Quality Coaching richt zich specifiek op het ondersteunen van organisaties die sport aanbieden. Vanuit die optiek werden de activiteiten van de Ekerse zwemschool, prive zwemlessen, onze voetbalstages en -techniekschool overgeheveld naar onze zusterorganisatie Sports Coaching. Voor meer informatie over deze activiteiten, verwijzen we u graag door naar hun website. U vindt een link bovenaan in de menu.

Quality Coaching - Sint Bavostraat 93, 2610 Wilrijk - info@quality-coaching.be - 03/297.25.78