Welkom bij Quality Coaching

Welkom bij Quality Coaching versie 2.0.

Quality Coaching werd opgericht in 2011 door Bjorn Stilten als een product van zijn passie voor het voetbal. De doelstelling was simpel: clubs, organisaties en individuele sporters helpen om zo professioneel mogelijk te werken tegen een aanvaardbare prijs. Na drie jaar activiteit, was het tijd voor een upgrade en Bjorn ging op zoek naar enkele zielsverwanten die net als hijzelf gebeten zijn door (voetbal)sport.

Vanaf April 2014  zal Quality Coaching door het leven gaan als een echte sportschool onder leiding van Bjorn Stilten en twee nieuwe gedreven krachten: Jerry Jennes en Peter Janssens. We blijven trouw aan onze roots. Voetbal blijft een belangrijke pilaar binnen onze activiteiten, waarbij we ons willen toeleggen op kwaliteitsvolle coaching op maat voor clubs en spelers. Toch durven we ook spreken van een sportschool, want onze activiteiten blijven niet langer enkel gericht op voetbal.

Op anderhalf jaar tijd is Quality Coaching enorm gegroeid. Het klantenbestand is uitgebreid als ook de activiteiten binnen de verschillende sporttakken. Daarnaast werd in januari 2015 succesvol begonnen met de uitbouw van een sporttak zwemmen. De organisatie zelf is gegroeid met ruim 70 sportbegeleiders die op regelmatige basis kwalitatieve sportlessen in goede banen leiden. Ook ons coördinatorteam is uitgebouwd met bijkomend jong geweld.

Wenst u bijkomende informatie over onze organisatie, dan mag u ons uiteraard steeds contacteren via email of telefoon.

Quality Coaching - Sint Bavostraat 93, 2610 Wilrijk - info@quality-coaching.be - 03/297.25.78